Pozitív rezonancia és meetingkultúra a jövő szervezeteinél – Facilitáció

Pozitív rezonancia és meetingkultúra a jövő szervezeteinél

//Pozitív rezonancia és meetingkultúra a jövő szervezeteinél
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Reziliens szervezeti kultúrában a munkatársak minden helyzetben az elérhető maximális teljesítményt hozzák ki magukból, miközben nem merülnek ki és nem kapcsolnak túlélő üzemmódba. Az emberek motiváltak, jól érzik magukat, pedig magasak az elvárások és nagy fordulatszámon zajlanak a mindennapok.

Erre a szintre egyetlen szervezet sem jut el „véletlenül”. A siker jól összehangolt, tudatos építkezés eredménye. A reziliens szervezetek munkatársai együtt, “egy ütemre” lépnek és cselekszenek, amit speciálisan működtetett meetingkultúra tesz számukra lehetővé.

A workshopon új értelmet kap a facilitáció szerepe. Gyere el Te is, hogy ízelítőt kapj a reziliens szervezetek meeting gyakorlatának legfontosabb elemeiből:

  • Miért és miről szól a meeting?
  • Információáramlás – elköteleződés – teljesítmény
  • Pozitív rezonancia és pszichológiai biztonság az együttműködés során
  • Emberi dinamikák
  • Pozitív egyensúlyt biztosító szokások, rítusok, eszközök
  • Út a gondolattól a cselekvésig – meeting, ami nyűg helyett előrelépés

Facilitátor: Cser Alexandra

Helyszín: Redwood Offices

Maximum létszám: 16 fő

Jelenleg személyes és online workshopokkal egyaránt készülünk, ám ha a járványügyi helyzet úgy alakul, az offline workshopok túlnyomó többségét át tudjuk költöztetni az online térbe. Amelyeknél a módszertan vagy a téma ezt nem teszi lehetővé, természetesen visszatérítjük a regisztrációs díjat.

REGISZTRÁLOK