Hogyan legyünk “válság-álló” vezetők? – NYITÓ RENDEZVÉNY RÉSZE

//Hogyan legyünk “válság-álló” vezetők? – NYITÓ RENDEZVÉNY RÉSZE
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Mennyire hiszel abban, hogy a csapatod megcsinálja azt, amire szükség van? Mennyire bízol az embereidben, akik távmunkában végzik a dolgukat? Hogyan kezeled a változásokat? Hogyan tudod rugalmasan ellenállóvá (rezilienssé) tenni az általad vezetett szervezetet?
A “”válság-álló”” vezetők ki tudnak alakítani önmagukon belül olyan rutinokat, amelyek által meg tudnak felelni a változások, új helyzetek által támasztott kihívásoknak, és ezt tovább tudják adni csapatuknak is; a válság-álló vezetőknek nem jelent gondot, hogy éppen virtuálisan vagy személyes térben kell vezetniük csapatukat, mert képesek bízni és felhatalmazni munkatársaikat.
A workshopot olyan vezetőknek, vezetői csapatoknak ajánljuk, akik szeretnének egymás gondolatai által inspirálódva, gyakorlatban hasznosítható megoldásokat gyűjteni, amelyek segítségével rugalmasan ellenállóvá tehetik saját magukat és csapatukat egy újabb veszélyhelyzettel vagy bármilyen egyéb változással szemben.
Képzett facilitátoraink a célt támogató technikák segítségével tartják mederben a beszélgetést és biztosítják annak eredményességét. Aki eljön, a közös élményen túl, praktikus megoldásokkal gazdagodhat, melyeket beépíthet a mindennapjaiba.

Facilitátorok: Mokos Katalin, Thury Mónika

Helyszín: LUMEN Kávézó

Maximum létszám: 20 fő

Részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁLOK