LEGO®SERIOUSPLAY® WORKSHOP

//LEGO®SERIOUSPLAY® WORKSHOP
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A Lego® Serious Play® (LSP) egy facilitált csoportmunka, kommunikációs és problémamegoldó módszer.

Másként, egy vidám, játékos, mégis erős eszköz egy csoport belső kommunikációjának, a résztvevők érzelmi intelligenciájának fejlesztésére, egy helyzet, egy probléma megértésének támogatására. A workshopokon kezünkkel gondolkodunk, így egészen másként fest a világ, vagyis inkább más arcát mutatja. A résztvevők 3D-s Lego-modelleket építenek, és történeteket mesélnek, ezeken keresztül mutatják be egymásnak a saját nézőpontjukat, elképzelésüket egy helyzetről, a jövőről, egy kérdésről. A világ legnagyobb vállalatai stratégiai tervezésre, üzleti modellezésre, a kockázatok azonosítására is használják ezt a varázslatos módszert.

A workshopunkon megmutatjuk a játékos, és a hasznos oldalát is a Lego Serious Play-nak. Ha hozol egy kérdést, vagy egy problémát, feldolgozzuk, megértjük és megfejtjük. A közös felfedező tanulás mindig más, és sokkal több információt hoz a felszínre, mint egy bármilyen más megbeszélés, és a metaforák révén jobban meg is maradnak, jobban beépülnek. Gyedre és ismerd meg, mire képes a kezed, ha hagyod gondolkodni.

Bárkit szívesen látunk, HR-eseket, döntéshozókat, akik szeretnék a csapatuk működését hatékonyabbá tenni, a munkatársaikat érzékenyebbé és versenyképesebbé.

Max. 50 fő

REGISZTRÁLOK