Action Learning reggelire

//Action Learning reggelire
Események betöltése

Ezen a kétórás frissítő reggeli programon az Action Learning (akciótanulás) módszerét ismerhetik meg és próbálhatják ki a gyakorlatban is a résztvevők. Az Action Learning célja, hogy az egyének (témagazdák) a csoport támogatásával találják meg a saját megoldásaikat egyéni elakadásaikra, munkahelyi problémáikra. A több alkalomból álló folyamat során a csoport tagjai együtt és egymástól tanulnak az által, hogy valódi problémákon dolgoznak és a saját tapasztalataikra reflektálnak. A facilitátor (team coach) feladata, hogy támogassa a csoportot céljának elérésében és biztonságos teret adjon a tanulásnak.

Aki eljön:

megismerheti és megtapasztalhatja, hogyan segíti a módszer az egyéni elakadások feloldását mások nézőpontjai által inspirálódva

akár a saját hozott témáján is dolgozhat és akciótervvel indulhat haza (a workshopon egy hozott téma kerül feldolozásra)

mindenképpen tanul valamit saját magáró

kedvezményesen jelentkezhet a következő nyílt Action Learning csoportba

A programon való részvétel díja 2000 Ft (áfa mentes). A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mivel a résztvevők száma korlátozott: 6-9 fő. A regisztráció a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé.

Facilitátorok: Thury Mónika

Maximum létszám: 9 fő